Семеен хотел - ресторант Нове, Свищов

Хотел-ресторант "Нове" е новопостроена сграда разполагаща с 20 стилно обзаведени, светли стаи за нощувки и квартири в Свищов. Стаите предлагат безжичен интернет, цифрова телевизия и мини бар.

 

Разположението му недалеч от центъра на града го прави удобно място за престой, както при бизнес пътувания, така и за почивка.

Хотелът и ресторанта могат да бъдат домакин на вашето събитие и да осигурят на Вас и вашите гости и партньори спокойна и приятна атмосфера за работа, празнуване и почивка.

Хотел в Свищов

Хотел "Нове" разполага с 20 стаи, като общата леглова база над 40 души. Достъпът до горните етажи е улеснен максимално с асансьор, което го прави удобен за хора с физически увреждания. Коридорите и местата за изчакване на рецепцията, както и останалите помещения са просторни и приятни.

Стаите са разнообразни като обзавеждане, разположение и изглед. За наслада от престоя на нашите гости има стаи с балкон с изглед към река Дунав и отсрещният румънски бряг.

Ресторант в Свищов

Ценителите на добрата кухня и маркови напитки, ще бъдат посрещнати в изискания ресторант Нове във винтидж стил, предлагащ подбран асортимент ястия от българската и европейска кухня.

Ресторант Нове предлага богато меню с което ще задоволим вкуса на всеки наш гост или посетител. Ние знаем как да поднесем желанията на нашите клиенти!

Персоналът на хотела и ресторанта, състоящ се от добри професионалисти, ще се погрижи за доброто Ви настроение и с усмивка ще удовлетвори всички ваши капризи. Очакваме Ви в хотел – ресторант Нове, Свищов!

Изработка на сайт Devnox Ltd.