Images of hotel Nove

Ресторант

Ресторант Нове в град Свищов е стилен и уютен. Интериора е във винтидж стил и цветове, които отпускат и създават приятно усещане в посетителите и гостите. Капацитета на ресторанта е 70 места.

При нужда можем да организираме салона за събиране на компания от повече хора по предпочитание на клиента. Също така бихме могли да организираме маса за двама за определен случай или събитие.

Менюто предлага както традиционни български ястия и напитки, така и европейска кухня. На вашето внимание сме приложили менюто на ресторант Нове Свищов, което ще ви запознае с всичко което предлагаме.

Менюто на ресторант Нове включва

 

Ресторант Нове – винаги на разположение в Свищов

Винаги когато сте в Свищов и търсите ресторант в който да се нахраните или осъществите важна среща ние сме насреща, готови да ви посрещнем и обслужим на ниво. Заповядайте и в хотел Нове където може да се отпуснете в релаксираща обстановка.

Ние ценим храната и се стремим да я приговяме перфектно, така както би била най-вкусна. Разбираме, че общоприетото не е винаги приемлив избор за някои хора. Затова сме готови да чуем вашите изисквания относно приготвянето на определено ястие и да го направим така, както ще ви се хареса най-добре.

Изработка на сайт Devnox Ltd.